Meer vitaliteit? Slanker en fitter? Of net wat bijkomen? Het kan met de hulp van uw Herbalife welzijnscoache Staelens-Deschuyter te Asse! Bel snel voor info!

Contacteer ons

Bel ons
Blijvend afslanken

Herbalife afslank- en voedingssupplementen

Ook verschillende diëten achter de rug die geen blijvend resultaat boekten? Dan bieden wij u de ideale oplossing want met de Herbalife afslank- en voedingssupplementen van coaches Staelens en Deschuyter uit Asse valt u gericht en blijvend af.

Begeleiding op maat

Bij een eerste kennismakend gesprek bekijken wij wat u juist wenst te bereiken, hoeveel u wenst af te vallen en wat uw voorgaande ervaringen met andere diëten waren. Op basis hiervan kiezen we passende supplementen uit die voor een verbluffend resultaat zullen zorgen.

Elk lichaam is anders

Afslanken en gewicht of lichaamsvet verliezen verloopt voor iedereen anders. Daarom helpen wij u stap voor stap hetgeen te bereiken wat u wenst op een haalbare maar vooral gezonde manier. Uw gewichtsverlies wordt blijvend, zonder jojo-effect en u voelt zich meteen vitaler, levendiger en energievol.

Contact

Op zoek naar een professional die u optimaal bijstaat om uw gewenste lichaamsgewicht te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Herbalife afslank coaches te Asse; Staelens-Deschuyter. Ook wie op zoek is naar een bijverdienste waarbij u zelf het aantal werkuren en dagen kunt bepalen kan bij ons terecht voor info!

Clikc+