Meer vitaliteit? Slanker en fitter? Of net wat bijkomen? Het kan met de hulp van uw Herbalife welzijnscoache Staelens-Deschuyter te Asse! Bel snel voor info!

Contacteer ons

Bel ons
Bijkomen op verantwoorde manier

Bewust bijkomen met Herbalife voedingssupplementen

Herbalife voedingssupplementen van Staelens-Deschuyter uit Asse bieden u een waaier aan mogelijkheden op vlak van afslanking, gewichtstoename of ondersteuning en verbetering van sportprestaties. Maar ook wie nood heeft aan vitamines zal in het gamma zeker een passend product vinden.

Bijkomen zonder ongezond te eten

Voor heel wat mensen staat bijkomen synoniem met het eten van ongezonde en vetrijke voeding en suikers. Toch hoeft dit absoluut niet zo te zijn want wie bewust een aantal kilootjes wil bijkomen kan dit ook op een gezonde manier. De Herbalife voedingssupplementen in Asse die wij ter beschikking hebben zijn dan ook een ideale aanvulling bij elk voedingspatroon.

Wondermiddel

De unieke samenstelling van de Herbalife producten bieden een verbluffend resultaat. Uw vrienden, kennissen en familie zullen dan ook graag weten hoe u zo’n resultaat hebt kunnen bereiken. Zeg het hen gerust: u behoort nu tot de Herbalife familie!

Contact

U kunt steeds contact opnemen voor een kennismakend gesprek en advies op maat!

Clikc+