Meer vitaliteit? Slanker en fitter? Of net wat bijkomen? Het kan met de hulp van uw Herbalife welzijnscoache Staelens-Deschuyter te Asse! Bel snel voor info!

Contacteer ons

Bel ons
Evenwicht tussen werk en gezin

Herbalife extra bijverdienen

Bent u toe aan een volledig nieuwe uitdaging op professioneel vlak? Of is een perfect evenwicht tussen carrière en gezin té belangrijk geworden om dagelijks uren te slijten op kantoor? Zet dan meteen de stap naar zelfstandigheid via Herbalife!

Extra-deeltijds-voltijds

Bij Herbalife wordt u niets opgelegd, u kiest namelijk volledig zelf hoeveel tijd u wenst te spenderen aan uw activiteit. Met Herbalife bijverdienen in Asse voelt dan ook niet aan als een saaie job zoals vele andere werken maar geeft u een extra boost. U helpt mensen, kunt zelf uw uren bepalen en verdient geld. Ideaal toch!

Hulp en begeleiding

Wij laten u uiteraard niet aan uw lot over. Met Herbalife bijverdienen of coach worden als hoofdverdienste regio Asse biedt dan ook niets dan voordelen.

Contact

Interesse om meer te weten te komen? Neem dan zeker contact met ons op en misschien behoort u binnenkort tot de grote familie van Herbalife coaches!

Clikc+